top of page

Trouwringen Alkmaar

Trouwringen trouwstel banner

 

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!

 

De voorbereiding kan beginnen en uiteraard hoort daar ook het uitzoeken van mooie ringen bij. Wij helpen jullie graag met het vinden van trouwringen die perfect bij jullie passen. Door het ruime aanbod in onze collectie begrijpen we dat het misschien lastig is om een keuze te maken. Daar helpen onze trouwringexperts jullie graag bij. Een gravure in de ringen is service van ons, net als de jaarlijkse servicebeurt waarbij we de ringen weer polijsten en schoonmaken!

 

Wij werken samen met de trouwringmerken Collection Ruesch, Breuning, Saint Maurice en Aller Spanninga. Lees hieronder een korte introductie om alvast een voorproefje te krijgen van deze prachtige merken.

 

Collection Ruesch

 

Dit Oostenrijkse familiebedrijf is sinds 1881 gevestigd in Wenen. Elk jaar gebruiken de designers in samenwerking met hun goudsmeden de nieuwste technologieën om nieuwe creaties te ontwerpen. Hierdoor blijft het merk up to date, fris en vernieuwend. Het leuke aan CR is dat zij zulke uiteenlopende collecties in huis hebben dat voor ieders smaak er een ontwerp tussen zit. Naast de trouwringen collectie produceert CR ook aanzoeksringen en solitairhangers welke prachtig te combineren zijn met elkaar.

 

 
 
Aller Spanninga 

 

Het enige, oudste en grootste ringenatelier in Nederland! Wij zijn trots een trouwringenmerk in huis te hebben van eigen bodem. Vanuit het hoge noorden levert Aller Spanninga al 150 jaar ringen voor speciale momenten van topkwaliteit. Hun ontwerpen zijn geschikt om een verloving, bruiloft, vriendschap, relatie of een speciale herinnering mee te bezegelen.

Ook fijn, mocht een bestaand ontwerp net iets missen wat het voor jullie helemaal af maakt, dit is mogelijk aan te passen!

 

 
Breuning

Breuning is een van de grotere en toonaangevende producenten van trouwringen in Europa. Het merk Breuning staat voor innovatie en kwaliteit. Kwalitatief hoogwaardige afwerking en ontwerpervaring gaan bij Breuning al jaren hand in hand - dat maakt Marcus Breuning, die het in 1927 opgerichte familiebedrijf in de derde generatie leidt. Breuning beschikt over een uniek machinepark, waarmee ook technisch zeer uitdagende modellen gerealiseerd kunnen worden.

 
 
 
 
 
 
Saint Maurice

Wanneer liefde een belofte voor de toekomst wordt, geven trouwringen van Saint Maurice uitdrukking aan uw liefde. In Pforzheim, het Duitse juwelencentrum, worden de trouwringen van Saint Maurice gemaakt door traditionele goudsmeden die gepaard gaan met moderne fabrieksprocessen voor prachtige strakke afwerkingen. 

 

De medewerkers van Saint Maurice kenmerken zich door gevoel voor kwaliteit en duurzaamheid. Gepassioneerde goudsmeden en diamantzetters zorgen verwerken de naadloos getekende ringvorm tot trouwringen die symbool staan voor uw liefde. 

Trouwringen-in-Haarlem-02-40710-060.jpg
Trouwringen-in-Haarlem-66-32170-50.jpg
Trouwringen-in-Haarlem-02-40070-065.jpg
Trouwringen Aller spanninga bicolor
Trouwringen witgoud Aller spanninga
Trouwringen Aller spanninga bicolor .
Trouwringen goud witgoud en bicolor
Loop eens bij ons binnen in Alkmaar of maak een afspraak in de winkel om ervan verzekerd te zijn dat er plek in onze zithoek gereserveerd is. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen jullie de trouwringcollectie rustig bekijken.
Image.jpeg
bottom of page